Εκδήλωση κοπής της πίτας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων λυκείου Καλάμου


• Με τη συμμετοχή γονέων, μαθητών και φίλων του συλλόγου, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του λυκείου Καλάμου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του γυμνασίου & λυκείου Καλάμου.
Στο κοινωνικό και πολιτιστικό έργο του συλλόγου, στην κοινωνική προσφορά σε ευπαθείς ομάδες, και στην εθελοντική αιμοδοσία, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, η Εμμανουέλα Κωτσοπούλου - Γαρμπή, πρόεδρος του συλλόγου.
Στην κοινωνική αλληλεγγύη μέσα από τον αγώνα για την εθελοντική αιμοδοσία, και στο θέμα της μεσογειακής αναιμίας, αναφέρθηκε ακόμη σε παρέμβασή της, η Άντρη Λούκας.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία έκλεισε μουσικά με τους, Μιχάλη Μεϊμάρη, τραγούδι, την ομάδα χορού νέων της δημοτικής κοινότητας Καπανδριτίου, το φλουρί κέρδισε ο μαθητής της β’ λυκείου Όντη Δημοδινέας.
Τέλος, στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο ποιητής Ιγνάτιος Σανταβάς, πρώην λυκειάρχης Καλάμου, τακτικό μέλος της πανελλήνιας ένωσης λογοτεχνών -Π.Ε.Λ.

Σημειώνεται ότι πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του λυκείου Καλάμου, είναι η Εμμανουέλα Κωτσοπούλου - Γαρμπή, και μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι, Κωνσαντίνα Δασκαλάκη, Σουζάν Ζίετς, Γεωργία Νικολοπούλου, και Λούλη Μαλάη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μανώλης Χιώτης: ''Έφυγε'' σαν σήμερα - Στον ιστορικό μώλο της Σκάλας Ωρωπού το 1970, τραγούδησε το Ροδόσταμο

Σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Ιταλία, το γενικό λύκειο Σκάλας Ωρωπού "Μίκης Θεοδωράκης"

Στο "Σπίτι με τ’ Αγάλματα" η εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Χαλκίδας, για την τέχνη και την τεχνική του κεντήματος της Αυλωνίτικης φορεσιάς

Νέα εκπαιδευτική μονάδα, Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο - Λύκειο, απέκτησε από χθες ο Ωρωπός

Κέφι και εκπλήξεις στο Αποκριάτικο Γλέντι στον Άγ. Θωμά Τανάγρας